facebook

У Санкт-Петербурзі стався вибух у багатоповерхівці: у мережі нагадали, що історія повторюється

25 квітня у житловій багатоповерхівці Санкт-Петербурга у Росії стався вибух. До місця події з’їхалися співробітники МНС РФ, пожежних бригад, швидкої допомоги та інших відомств.

Як повідомляє російське видання “Известия”, вибух стався в районі третьої години ранку в багатоповерховому будинку № 22к1 по Товариському проспекту. З будинку було евакуйовано 40 людей.

У свою чергу російське видання “Царьград” з посиланням на власні джерела пише, що вибух був такої сили, що будинок трохи потрясло, після чого пішов дим з 1-го під’їзду. Також на 7, 8 та 9 поверхах повибивало сходові вікна, на 8 поверсі сильно пошкодило двері ліфта та утворилася тріщина у стелі.

“По камері відеоспостереження вдалося з’ясувати, що перед інцидентом у під’їзд зайшов невідомий у балаклаві, після чого стався хлопок. Є припущення, що один із мешканців – 35-річний чоловік – міг знати зловмисника та його мотиви. Мешканця доставили до відділу для оперативної дачі свідчень. Ведеться розслідування та встановлення всіх причетних до інциденту”, – йдеться у повідомленні.

Український журналіст Андрій Цаплієнко нагадав, що подібне у Росії вже відбувалося у 1999 році.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“ФСБ взрывает Россию” та “Господин Гексоген”, – такі заголовки виходили в 1999 році, коли Путін прийшов до влади після підриву будинків у російських містах. Тоді в терактах звинуватили чеченців, а пізніше знайшлося відео де вибухівку “рязанский сахар” підкладали самі ФСБешники”, – написав він.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв про вибухи, які пролунали на заводі з виробництва боєприпасів у російському Дзержинську Нижегородської області.

Згодом у російському місті Бєлгород, розташованому неподалік кордону з Україною, також пролунали вибухи. З’ясувалося, що авіаударом було знищено нафтобазу “Роснєфті”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Санкт-Петербурзі стався вибух у багатоповерхівці: у мережі нагадали, що історія повторюється