facebook

Спецслужби знайшли бункер, в якому сидить Путін, у разі ядерного удару його знищать, – Аваков

Якщо президент Росії Володимир Путін усе ж таки піде на фатальний крок застосування ядерної зброї тактичного масштабу, особисто для нього це загрожує смертю. Сам лідер Кремля це розуміє, оскільки західні спецслужби не приховують, що мають конкретне місце його укриття.

Про це розповів ексміністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє видання “Сегодня”. Подібна інформація змушує Путіна принаймні добре подумати, перш ніж ухвалити таке радикальне рішення і натиснути на “червону кнопку”.

“Достатньо чітко прозвучало, що не секрет для західних служб, де перебуває Путін, в якому саме бункері. І не треба думати, що не існує методів, у випадку, коли всі обмеження знято – а застосування ЯЗ знімає повністю всі обмеження – цільового удару по тому місцю, де сидить особисто президент Росії та ймовірно його близькі”, – зазначив Аваков.

Він також додав, що Москва продовжує погрожувати світові ядерним ударом, але це цілком можна вважати блефом. У всякому разі, тому, що це рішення має мати логічні причини.

“Ну, сенс який? Куди? На лінії фронту, де відбувається зіткнення армій? Майже нереально, тому що ти не бачитимеш різниці, хто від цього більше постраждає. Мегаполіс? Ну, якщо ти взагалі закінчений, ти знищуєш територію і взагалі не хочеш із нею ніколи мати справу… На сході країни? Незрозуміло, тому що незрозуміло буде, куди йтиме роза вітрів і чи не постраждають твої території. Тобто таких обмежень так багато, що застосування ядерного заряду – це скоріше необхідний атрибут кийка, але ніяк не атрибут для реалізації”, – міркує політик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як раніше повідомляв OBOZREVATEL, про те, що ініціатор та натхненник кровопролитної війни в Україні Володимир Путін сховався від гріха якомога далі у бункері, стало відомо ще у перші дні після вторгнення.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Спецслужби знайшли бункер, в якому сидить Путін, у разі ядерного удару його знищать, – Аваков