facebook

Лимон усьому голова

Ти здивуєшся, але лимон не лише допомагає боротися із застудою, але і з проблемами шкіри.

Звичайно, в умовах сучасної б’юті-індустрії, де у нас є маски для обличчя на будь-який смак і гаманець, а шампунів для волосся ще більше, використовувати народні засоби здається дивним. Однак, деякі з них справді працюють не гірше дорогих косметичних засобів.

Лимон один з таких перевірених роками і доступних кожній з нас засобів по догляду за шкірою. Якщо його правильно використовувати, то він може стати доповненням до твого кейсу органічної косметики. Що може робити лимон?

Оздоровлює і зволожує

Змішай кілька крапель лимонного соку з декількома краплями кокосової води. За допомогою кокоса ти зволожиш шкіру, а з допомогою лимона очистиш.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відбілює

Лимон — безпечний і перевірений засіб для відбілювання шкіри. Особливо це актуально в зоні ліктів і колін. Якщо шкіра потемніла, то варто протерти ділянку половинкою лимона.

Бореться з комедонами

Комедони — це чорні крапки на обличчі, від яких часом важко позбутися. І справа в тому, що лимон дійсно допомагає їх прибрати — вся суть у антибактеріальних компонентах, які є у складі лимона. Розріж лимон на маленькі часточки і протри ними обличчя — чорні точки посвітлішають і покинуть тебе.

Очищає

Також можна зробити натуральні очищувальні серветки для обличчя. Для цього тобі потрібно змішати кілька крапель лимонного соку, олії чайного дерева і 150 мл дистильованої води. Додай отримане в баночку з-під крему і заповни її ватними дисками. Вони просочаться складом і будуть служити відмінними серветками для комбінованої і жирної шкіри.

Зурна паста

За допомогою лимона можна проводити відбілювання зубів. Для цього змішай соду і лимонний сік, нанеси на зуби за допомогою ватної палички. Почисти зубною щіткою і побачиш результат.

Для сяючої шкіри

Як ми знаємо, лимон багатий на вітамін С, який в свою чергу сприятливо впливає на шкіру. Він не тільки допомагає освітлити шкіру, але і робить її більш здоровою. Вся справа в тому, що вітамін С — це сильний антиоксидант, що нейтралізує дію вільних радикалів, підвищуючи рівень колагену. Лимон допоможе позбутися від пігментних плям і наслідків автозасмаги.

Скраб для губ

Якщо нанести трохи лимонного соку на губи перед тим, як лягати спати, а вранці його змити, то можна отримати здорові та м’які губи. Але це працює в тому випадку, якщо твої губи не потріскалися або обвітрилися.

Для нігтів

До всього іншого, лимон відмінно працює, як засіб для зміцнення нігтів. Для цього тобі потрібно змішати оливкове масло і лимонний сік, зробивши своєрідну ванночку. Занур нігті на 10-15 хвилин і помий руки водою. Цей спосіб допоможе висвітлити нігті після яскравого лаку для нігтів і зміцнити їх.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лимон усьому голова