facebook

Арестович дав прогноз, що чекає на Україну влітку і коли будуть запеклі бої

Арестович дав прогноз, що чекає на Україну влітку і коли будуть запеклі бої

До початку червня в Україну надійде достатньо сучасного західного озброєння. І це змінить співвідношення сил конкретній ділянці фронту.

Влітку українська армія може перейти у наступ і тоді в Україні з новою силою розпочнуться запеклі бої. Такий прогноз в інтерв’ю російському правозахиснику Марку Фейгін зробив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович.

На його думку, війна з подвоєною силою продовжиться у червні-липні цього року. Це буде пов’язано з тим, що Збройні Сили України будуть готові переходити у наступ та очищати свою землю від російських окупантів.

“За новими строками виходить, що до кінця травня – початку червня західна зброя надійде в товарних кількостях, здатних змінити співвідношення сил і засобів на конкретній ділянці фронту. Можливо, на 2-3. І ми, гадаю, до середини червня отримаємо озброєні цією зброєю частини, які готові переходити у наступ”, – сказав Арестович.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щойно це станеться, захисники України перейдуть в атаку. І наступні тижні пройдуть під знаком запеклих битв із окупантами.

“Тобто друга половина червня–початок липня – – це жорстокі бої, щойно українська армія піде в наступ. За цей час російська армія намагатиметься створити своє зустрічне угруповання – або у зустрічні бої вступити, або в оборонні”, – переконаний Арестович.

На його думку, намагаючись доукомплектувати розгромлені українцями військові підрозділи, Кремль почне масово гнати на війну солдатів строкової служби, зокрема тих, хто був призваний у квітні цього року.

Нагадаємо, Арестович прокоментував погрози РФ на адресу Заходу через допомогу Україні. Він нагадав російським “полководцям” та “стратегам”, що вони вже майже місяць безуспішно намагаються “взяти” Слов’янськ та Краматорськ.

Також Арестович назвав подібні заяви президента РФ Володимира Путіна “дурною затією”, оскільки західні розвідки точно знають, де знаходиться його бункер. І у них можуть зрештою здати нерви.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Арестович дав прогноз, що чекає на Україну влітку і коли будуть запеклі бої