facebook

Гороскоп на 01 липня 2018 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 01 липня 2018 року.

Овен

Для Овнів, особливо товариських, цей день виявиться не менш насиченим, ніж попередній. І все ж до вечора енергії стане менше, ваш і чужий ентузіазм поступово спадатиме. Найцікавіші заходи краще провести в першій половині дня, поки є натхнення і стимул. За оригінальними захопленнями і спілкуванням з друзями зірки не радять забувати про особисте життя. День непоганий для побачення, флірту, виходу «в світ». Ідеально, якщо у вас і пасії є спільне хобі або спільний коло знайомих.

Телець

Події дня підтримують на високому рівні інтерес Тельців до самих животрепетних, на даний момент, сюжетів їх життя. Доведеться сконцентруватися не на тому, чого хочеться, а те, що потрібно. Наприклад, на компромісі між особистими смаками й вимогами оточуючих. Може доставити дискомфорт новизна. Основне завдання цієї доби – не переборщити: надто сильно розгойдуючи човен, ви створите собі зайві проблеми. Щоб не росла напруженість, важливо що їй протиставити, наприклад, дружелюбність.

Близнюки

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні у більшості Близнюків вдалий день. Багато події посприяють розширення вашого кругозору. Оптимізм дозволить повірити в краще і просунутися далі, ніж було намічено. Не виключено, що ваша увага буде утримувати події далеко від дому, ті чи інші світові тренди. Невеликі перегини можливі у зв’язку з надмірною «широтою кроку»: ви можете переоцінити загальну перспективу або свої особисті можливості, покласти забагато надій на окремих людей або на які-небудь зовнішні тенденції.

Рак

Ракам зірки підказують, що в цей день будь-яке починання пов’язане зі складнощами. Це порадує вас, якщо ви любите експериментувати і долати бар’єри, але варто утриматися від активності і суєти, якщо ви віддаєте перевагу спокійному розміреному темпу життя, тяжієте до безпеки. Сьогодні нелегко зупинитися і не перейти критичну межу, особливо, якщо включився азарт. Небажано ризикувати фінансами та бізнесом, піддавати занадто суворим випробуванням взаєморозуміння з потрібними людьми.

Лев

Сьогодні головним завданням для багатьох Левів стане збереження гармонії у взаєминах. Незалежно від того, чи йдеться про ваші зв’язки з конкретними людьми або про ваше положення в цілому, зараз не у ваших інтересах піддаватися на провокації і давати волю агресії. Для представниць прекрасної статі спокій і хороший тон будуть необхідними елементами їх особистої привабливості. Якщо ідеальний баланс недосяжний за визначенням, цінним здобутком стане прийнятний тимчасовий компроміс.

Діва

Діви аж до ночі залишаться заручниками обставин. Можливо, вам доведеться присвятити день ремонту або незвичайного строковим справі. Зірки підказують, що і при таких вступних можна добре провести час, якщо дотримуватися ряду простих правил. Наприклад, вибирати розваги і навантаження, виходячи не тільки з пропонованого життям або модою асортименту, але і з поточного самопочуття. Також, сьогодні не варто боятися оригінальних рішень: швидше за все, вони диктуються не примхою, а необхідністю.

Терези

Сьогодні Терезам не чужий ризик. День підживлює креативні ідеї, підсилює захоплення. Азарт може змусити вас забути про особисті звички, знехтувати комфортом і зовнішнім виглядом. Цілком природна тяга до гострих відчуттів. Якщо від природи ви сибарит і трохи ледачі, на пошуки пригод і небезпечні ігри вас можуть загітувати друзів або діти. Відповідний момент для активного відпочинку. Щоб отримати яскраві враження, можна спробувати свої сили в екстремальному виді спорту або незвичайному хобі.

Скорпіон

Скорпіонам не варто звалювати на себе новий обсяг робіт і хапатися за все підряд. Того, що вже є, вистачить з надлишком. Найважливіше-не зруйнувати зроблене. Подальший прогрес у цю добу потребує великих енерговитрат, будь експеримент нагадає ходіння по краю прірви. Аж до ночі збережеться напружена атмосфера в будинку, відносинах або в тому середовищі, де ви намагаєтеся чогось досягти. Можливо, близькі будуть проти вашої лінії дій. Важливо провести межу між бойовим настроєм і агресією.

Стрілець

Сьогоднішні пригоди стануть для багатьох Стрільців природним продовженням вчорашніх. Якщо ви віддаєте перевагу спокійному життю, то сьогодні вам не вдасться повною мірою слідувати своїм звичкам: та чи інша обставина продовжить вибивати вас з знайомої колії. Однак і в цьому випадку зірки не радять нарікати на свою лиху долю, так як події цієї доби принесуть вам багато користі. Можна освіжити дружні зв’язки, зайвий раз переконатися в своєму таланті нетривіально мислити і переборювати труднощі.

Козеріг

Козерогам не варто послаблювати пильність. В першу чергу, сьогодні вона знадобиться захопленим енергійним представникам знака, а також тим, у кого щось емоційно зачеплено або потужне вмотивованою вигодою. При сильній зацікавленості, прагнення змінити звичкам, провести небезпечний експеримент і зробити неможливе може взяти верх над вашою природною обачністю. Між тим, у цю добу ніхто не гарантує вам позитивного результату, а в разі перемоги, відсутність побічних проблем.

Водолій

Водолії аж до ночі продовжать жити в непростому ритмі. Якщо відсутня зовнішня динаміка, напруга перейде на внутрішній рівень, можливі бурхливі емоції, складні моменти в будинку і сім’ї. Зірки нагадують, що сьогодні ви самі здатні стати дратівливим чинником для інших і джерелом проблем для себе. Перевитрата емоційної чи фізичної енергії може відбитися на відносинах, побуті і самопочутті. Важливо не переходити межу, пам’ятати про елементарні правила поведінки і ази безпеки.

Риби

Риби проведуть день спокійно, якщо залишилися осторонь від подій і не є по натурі експериментаторами. В останніх двох випадках, варто бути обачнішими: зростає ризик перевтоми, технічних проблем або інших напружених моментів. Можливі зіткнення ідеологічного характеру. Не варто підбирати в цей день однодумців, помічників або друзів по подорожі. Не завадить обережність в компанії малознайомих людей. Не кращий момнет для звернення в сервіс, крім термінових ситуацій.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Гороскоп на 01 липня 2018 для всіх знаків Зодіаку