facebook

Росіянину погрожують за футболку з Україною, у якій він вийшов на забіг у Єкатеринбурзі. Пропагандист Соловйов у гніві

Російський легкоатлет Олександр Антонов пішов на ризик та вийшов на забіг у Єкатеринбурзі “Травнева гроза” у футболці з гербом України. У такому екіпіруванні 2 травня він подолав усю дистанцію і посів друге місце. Після чого на Олександра масово посипалися погрози та почалися розбирання з поліцією.

Неприємності для легкоатлета почалися після того, як Антонов виклав фото у футболці з трицубом та написом “Україна” у себе в соціальних мережах. Спортсменові відверто бажають смерті за підтримку України, яку намагаються захопити російські окупанти.

“На мене обрушилися тонни хейту у соцмережах, я навіть не заходжу, блокую таких. Зрозуміло, що серед них є і боти, і реальні люди, але їх безліч. “Помри, мразь” – це найнешкідливіше з того, що мені писали. Я не розраховував на такий масштаб. У пості я робив акцент на спортивному результаті, а не на футболці, у якій фінішував”, – сказав Антонов E1.RU.

А організатори забігу в Єкатеринбурзі, щоб зняти з себе всю відповідальність за те, що відбувалося, ще під час змагань повідомили про екіпірування учасника до поліції. Мовляв, вони не знали, що Антонов збирається бігти у такому вигляді.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він за 15 або 10 секунд до старту зняв з себе вітровку. Ми, звичайно, одразу повідомили, куди слід. Я не можу якусь оцінку робити, хай це роблять силовики. Наші старти поза політикою. Такі вчинки – повністю на совісті учасників, ми не можемо їх контролювати, їх надто багато”, – заявив один з організаторів “Травневої грози” Андрій Уткін.

Не пройшов повз таку історію і пропагандист Кремля Соловйов, який раніше вже мав претензії до Єкатеринбурга, називаючи його “центром мерзотної лібероти” через негативне ставлення до війни низки відомих жителів міста. І заявляв, що треба мозок людям на місце ставити дуже жорстко.

Тепер же дісталося легкоатлету, який підтримав Україну. Соловйов вдає, що не розуміє вчинку Олександра.

“Він так з гордістю викладає свою фотку… Ну навіщо? Це навмисне все? Це показати, наскільки я правий? Жодної іншої логіки в цьому бути не може. Він біжить у майці “Україна”. Радісний, щасливий. Він у захваті від себе. Це доказ всього того, що я говорив про Єкатеринбург”, – заявив він у ефірі Соловйов LIVE на YouTube.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Росіянину погрожують за футболку з Україною, у якій він вийшов на забіг у Єкатеринбурзі. Пропагандист Соловйов у гніві