facebook

У Бучі молодики вирішили щось відсвяткувати й влаштувати салют, їх уже затримали. Фото

У не так давно звільненій від окупації російськими нелюдами Бучі двоє чоловіків вирішили влаштувати 7 травня салют. Що саме вони хотіли “святкувати”, поки невідомо, та їх уже затримали.

Про це розповів місцевий волонтер, комунікаційник Олександр Остапа. У Facebook він опублікував знімки “героїв” (щоб переглянути, доскрольте новину до кінця).

“На фото ті, хто, нехтуючи воєнним станом, розумінням, що місто оговтується від окупації, і просто здоровим глуздом вирішили 7 травня запустити салют у Бучі”, – написав бучанець.

За його словами, група швидкого реагування Добровольчого формування Бучанської міської територіальної громади №1 спрацювала моментально і вже затримала недолугих піротехніків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мотиви їхнього вчинку з’ясовують. У коментарях під постом користувачі мережі закликали справедливо покарати затриманих чоловіків. Дехто навіть уточнив, що вони з мікрорайону міста, який російські військові найбільше обстрілювали.

“Треба було так запустить по мізках, щоб більше не приходило в голову запускати салюти”, “Пояснили, що то було? Диверсія, просто тупі?”, “Коцапи? Асимільовані”, “Може, в СБУ їх, хай проб’ють, що за дятли”, “Може це орки, які ховались десь у льосі і повилазили, бо думали, шо уже “пабєда”, “З мого під’їзду пацики, цікаво взагалі де вони їх взяли ті салюти, враховуючи стиль життя?”, “Це Склянка? Тупо район, де найбільше розстрілювали, чуваки пускають салюти…”, “Це ті, хто повернувся, впевнена на 100%”, “У Маріуполь відсилайте їх! Нехай там “святкують”, а то одні воюють, а інші бухають”, “Треба, щоб запам’ятали на все життя”, – писали українці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Бучі молодики вирішили щось відсвяткувати й влаштувати салют, їх уже затримали. Фото