facebook

У Польщі загинув 24-річний українець: спроби реанімувати були марними

У польському місті Мєльно (Підкарпатське воєводство) трагічно загинув молодий українець.

Українець відпочивав у нічному клубі, що в місті Мєльно Підкарпатського воєводства, зі своїм співвітчизником та ще одним іноземцем. З останнім в загиблого і стався конфлікт.

Про це повідомляє rzeszow-news.pl.

За інформацією поліції, загиблий українець, його співвітчизник та громадянин Вірменії працювали в одній фірмі та проживали разом. У ніч проти 8 травня вони відпочивали у нічному закладі, де 24-річний українець та 26-річний вірменин в якийсь момент пішли на вулицю.

Раптово між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. У результаті громадянин України впав без свідомості, йому намагалися допомогти, однак реанімувати чоловіка не вдалося. Доки їхали медики, на жаль, він помер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За неофіційною інформацію, нібито конфлікт стався на фінансовому підґрунті, однак точної інформації немає. Громадянина Вірменії, який напідпитку, затримали.

Його підозрюють у побитті зі смертельними наслідками. Наразі прокуратура чекає на результати судмедекспертизи, яка має вказати точну причину смерті молодого українця. Офіційні звинувачення затриманому можуть пред’явити цього тижня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Польщі загинув 24-річний українець: спроби реанімувати були марними