facebook

“Біолабораторії” Пентагону та “розгул нацизму”: Путін на саміті ОДКБ видав маячню про Україну

“Біолабораторії” Пентагону та “розгул нацизму”: Путін на саміті ОДКБ видав маячню про Україну

У понеділок, 16 травня, президент РФ Володимир Путін виступив на саміті Організації договору колективної безпеки, який розпочався в Москві. В основному він говорив про лабораторії США в Україні, які нібито розробляють біологічну зброю, а також “розгул нацизму” в нашій країні.

“Апостроф” зібрав основні тези промови російського диктатора.

Лабораторії США

Путін заявив, що Кремль давно ”бив на сполох з приводу військово-біологічної активності США на пострадянському просторі”.

“Як відомо, у нашому спільному регіоні Пентагоном створено десятки спеціалізованих біолабораторій та центрів. Вони зайняті не наданням практичної допомоги населенню тих країн, де вони розгорнули свою діяльність. Їхнє основне завдання — збирання біологічних матеріалів та вивчення у своїх цілях специфіки поширення вірусів та небезпечних захворювань”, – запевнив глава РФ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він додав, що на території України росіянам нібито вдалося отримати документальні докази того, що в безпосередній близькості до російських кордонів, “створювалися компоненти біологічної зброї”.

Український “нацизм”

Путін заявив, що Захід нібито давно заплющує очі на розгул нацизму та “шаленої русофобії” в Україні.

“Нам кажуть: екстремісти є скрізь. Це правда. Але ніде на державному рівні не героїзуються нацисти. І ніде не заохочуються неонацистські факельні ходи. На жаль, в Україні це відбувається”, – сказав глава держави-агресора.

НАТО

За словами президента РФ, у Росії “немає проблем” щодо вступу Фінляндії та Швеції до НАТО, проте на розширення альянсу на території цих країн буде “відповідна реакція”.

“НАТО використовується як зовнішньополітичний інструмент США. Це погіршує ситуацію у світі”, – заявив Путін.

Раніше незаконний глава Білорусі Олександр Лукашенко вже відзначився скандальною заявою. За його словами, блок НАТО агресивно збільшує м’язи, діє за принципом “хто не з нами, той проти нас”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Біолабораторії” Пентагону та “розгул нацизму”: Путін на саміті ОДКБ видав маячню про Україну