facebook

Повна перемога України чи нова війна через 10 років: астролог розповів, чим закінчаться бої з РФ

Повна перемога України чи нова війна через 10 років: астролог розповів, чим закінчаться бої з РФ

На Україну чекає важкий період у війні з Росією – до липня 2022 року Збройні сили відчуватимуть брак озброєнь, є ризик втрати нових територій на сході країни. Проте такі вимушені кроки дозволять зберегти життя українським захисникам.

Про це заявив астролог Дмитро Уранус. За його словами, у липні ситуація на фронті почне змінюватись на користь ЗСУ.

“Наприкінці липня і на початку серпня Марс з’єднається з Місячним Вузлом і Ураном у Тельці. Це дуже рідкісний та історичний аспект, який буває 1 раз на 167 років! Востаннє такий аспект був у травні 1855 року, коли союзні війська висадили десант у Керчі і почали наступ на Севастополь. Після подібного аспекту протягом кількох місяців прискорилася військова поразка Росії в Кримській війні, і у вересні 1855 року відбулося падіння Севастополя“, – зазначив він.

Астролог наголосив, що подібні події можуть повторитися в історії Росії – держава-агресор зазнаватиме поразки на українському фронті. Із серпня по листопад Україна звільнятиме Донбас. У листопаді-грудні Україна може звільнити південь, Херсонську область та розпочати процес підготовки до звільнення Криму взимку 2022-2023 років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Восени Росія, найімовірніше, запросить переговори і запропонує якісь мирні угоди. Але на це не варто йти, інакше через 9-10 років почнеться нова війна з Росією, ще страшніша і руйнівна, і війна 2022 року виявиться просто розвідкою боєм”, – підкреслив Уранус.

Він додав, що якщо ця війна не завершиться повним розгромом Росії, то Україна перестане існувати протягом 10 років через нову війну. Водночас він наголосив, що російська державна машина та імперська ідеологія – це пряма загроза всьому цивілізованому світу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Повна перемога України чи нова війна через 10 років: астролог розповів, чим закінчаться бої з РФ