facebook

Путіну залишилось недовго, йому вже шукають заміну, – правозахисник назвав кандидатів

Путіну залишилось недовго, йому вже шукають заміну, – правозахисник назвав кандидатів


>Експерти обговорюють чутки про те, що Володимиру Путіну вже шукають заміну. Водночас у Росії готуються до внутрішньої війни. Хто може стати новим очільником Кремля – читайте думку експерта у статті

Транзит влади в Росії вже почав йти, незалежно від бажання Путіна. Про це 24 каналу розповів засновник правозахисної організації “Східна Правозахисна Група” Павло Лисянський.

За словами правозахисника, всі розуміють, що Путіну залишилося недовго.

Хто може замінити Путіна в Росії
Лисянський наголосив, що тих, хто хоче стати наступником Путіна, можна помітити по активності. Зокрема, дуже хоче до влади В’ячеслав Володін, який є головою Держдуми.

Він намагається продемонструвати Путіну це своїми законами та діяльністю. Володін навіть 8 липня організовує виступ в Держдумі очільника окупаційної влади квазіреспубліки Донеччини,
– запевнив експерт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На думку правозахисника, також до влади хоче Дмитро Медведєв. “Але помітно, що Володін сильніший, тож Медведєва можуть кудись “відправити”, щоб він не заважав”, – додав він.

Лисянський зауважив, що хоче стати президентом і Андрій Турчак – син друзів Путіна та тіньовий керівник партії “Единая Россия”.

“Але також ще є силовий блок – Микола Патрушев. Він теж хоче влади”, – додав правозахисник.

Чи зміниться ситуація в Росії після Путіна? На це експерт відповів, що, на жаль, ситуація не зміниться. “Але коли буде зміна влади, Україна може посприяти тому, щоб Росія розпалася”, – вважає він.

Росія готується до внутрішньої війни
Лисянський зауважив, що вже починаються політичні війни всередині самої Росії.

На сьогодні держдума Росії готується до того, що ситуацію будуть розхитувати всередині. Вже є доручення правоохоронним органам посити контроль та законодавство. Тобто вони готуются до внутрішньої війни всередині,
– пояснив правозахисник.

Раніше правозахисник Павло Лисянський заявляв, що першими можуть “відколотися” від Кремля – Калінінград та Урал. Російська влада вже має конфлікт з Уралом. Він нагадав, як відомий пропагандист Владислав Соловйов розкритикував Єкатеринбург, а у 1991 році взагалі всередині Росії були спроби створити Уральську народну республіку.

До слова, російський правозахисник Марк Фейгін розповів, що зараз триває жорстока боротьба всередині Кремля, і вона ніколи не була настільки інтенсивною за весь час правління Путіна.

Усі клани активно групуються, перегруповуються, маневрують. За його словами, однією з причин цього є стан здоров’я президента Росії Володимира Путіна, який змушує російські еліти задуматись, що буде після нього.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путіну залишилось недовго, йому вже шукають заміну, – правозахисник назвав кандидатів