facebook

Ворожіння на Івана Купала: сучасні гадання, які допоможуть стати вовчицею для Винника

Івана Купала святкують у ніч з 6 на 7 липня. І за традицією, тоді ніхто не спить. Ще б пак! Адже після заходу сонця у водоймах купаються голяка, а потім веселяться і ворожать. А найкращі варіанти ворожінь читай прямо зараз!

Івана Купала – найдавніше свято. Воно ввібрало в себе енергетику поколінь, які вірили в магічну силу природи. Тому не дарма купальські ворожіння вважають правдивими та доленосними.

Саме в цю ніч ти можеш погадати на судженого-ряженого. Проте всі ми знаємо, про кого мріє половина українок. Так-так, мова йде саме про Олега Винника. Тому якщо хочеш стати для знаменитого блондина вовчицею, обов’язково маєш навчитися круто гадати.

Гадання на Івана Купала на судженого – дізнайся ім’я нареченого:

  • У широку і глибоку миску налий воду. На заході сонця воді пошепки розкажи своє бажання і кинь невеликий камінчик. Якщо число кіл на воді парне – бажання збудеться, якщо непарне – бажанню не судилося збутися.
  • У святкову ніч Івана Купала розводять велике багаття і стрибають через нього. Якщо полум’я не торкнулося стрибаючого – сприятливий знак, що пророкує дівчатам швидке і щасливе заміжжя; хлопцям – успіх у справах і коханні.
  • Для цього гадання візьми “дозрілі” кульбабки з білою шапочкою. Загадай бажання і подуй на них. Якщо вся “шапочка” полетить – бажання незабаром здійсниться, наполовину – бажання збудеться, але не так швидко, як хотілося б. А якщо велика частина “шапочки” залишилася на місці, бажанням збутися не судилося.
  • Для цього гадання зірви сім гілок берези, склади їх разом, а потім, не дивлячись, витягни будь-яку гілку. Рівна та гладка гілка – спокійне життя; вигнута і нерівна гілочка – життя буде нерівним і з перешкодами.
  • З’їж персик, загадавши бажання і думаючи про нього. Потім подивися на кісточку, якщо на ній буде хоч одна рівна лінія – бажання неодмінно збудеться.
  • У ніч на Івана Купала зірви різні трави і квіти, прийшовши додому, сховай їх під подушку і лягай спати. Вранці перевір, які трави тобі вдалося зібрати. Якщо набралося 12 різних трав – цього року вийдеш заміж.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ворожіння на Івана Купала: сучасні гадання, які допоможуть стати вовчицею для Винника