facebook

Осадча назвала зрадника України “найвищої якості”

Осадча назвала зрадника України “найвищої якості”

Зірка вважає, що виступати на 9 травня у кремлі – це злочин проти свого народу

Українська телеведуча Катя Осадча назвала ім’я зрадника України “найвищої якості”. На її думку, повернути український паспорт має Таїсія Повалій.

Деталі

Зірка заявила, що артист, який виступає на концерті на 9 травня у кремлі, вчиняє злочин проти свого народу. Осадча розповіла:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Таїсія Повалій загалом у перших рядах. Їй я не писала, тому що писати людині, яка виступає у кремлі на 9 травня, – це взагалі безглуздо. Це вже зрада найвищої якості. Навіть уявити не можу, що в голові у людини, яка робить так?! Це злочин проти свого народу – на рівні злочинів, які скоює росія. Не підтримати свій народ, не бути разом із ним – це, власне, і означає, що ти зробив вибір і не хочеш бути громадянином своєї країни. Всі. Віддавайте паспорти!

Окрім того, телезірка прокоментувала позицію Ані Лорак. Осадча припустила, що мовчати про війну співачці порадив Філіп Кіркоров. Ведуча сказала:

Може, це на рівні чуток, але мовчати Ані Лорак порадив Філіп Кіркоров, мовляв, вони там зі своєю війною розберуться, а в тебе ж кар’єра! Думаю, після нашої Перемоги все стане зрозумілим

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Осадча назвала зрадника України “найвищої якості”