facebook

Як зробити самостійно шампунь для волосся?

Ви перестали довіряти магазинним шампуням? Тоді наші поради допоможуть вам готувати корисні для волосся шампуні самостійно…

Ви перестали довіряти магазинним шампуням? Тоді наші поради допоможуть вам готувати корисні для волосся шампуні самостійно.

Отже, як і з яких інгредієнтів можна самостійно приготувати шампунь?

Підійдуть для цього: яйце (тільки жовток, він відмінно піниться), житнє борошно, молоко, кефір, вода, мед і відвари будь-яких трав.

Житнє борошно заливаємо водою або трав’яним відваром так, щоб вийшла кашка. Кашці даємо настоятися п’ять годин у холодильнику. Шампунь готовий! Здивовані? Такий шампунь відмінно очищає і насичує волосся мікроелементами. Але мити волосся слід не так, як звичайним шампунем. Кашка наноситься на волосся, потім зверху надівається пакет і змивається кашка лише через пів години.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мити волосся також можна жовтком. Але вода, якою будете змивати волосся, не повинна бути занадто гарячою, інакше жовток почне згортатися раніше, ніж ви його змиєте.

Змішайте відвар трав з медом, з молоком. Шампунь готовий! Він погано милиться, але дуже добре очищає, плюс живить волосся.

Можна мити волосся кефіром: нанесіть його на волосся, укутати, змити через пів години.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як зробити самостійно шампунь для волосся?