facebook

“Азовці” пообіцяли помститися за вбивство побратимів у Оленівці: “знайдемо в будь-якому куточку світу”. Відео

“Азовці” пообіцяли помститися за вбивство побратимів у Оленівці: “знайдемо в будь-якому куточку світу”. Відео

Бійці полку “Азов” заприсяглися, що кожен причетний до масової страти військовополонених українців у колонії в окупованій Оленівці відповість за цей страшний злочин. Імена вбивць вже встановлюються і їм не вдасться сховатися від кари ніде.

Відповідати за страту українських воїнів буде також особисто президент РФ Володимир Путін, а до помсти за закатованих воїнів долучиться вся Україна. Про це йдеться в офіційній заяві полку “Азов”, яку озвучив т.в.о командира Микита Надточій.

“Ми розцінюємо удар по Оленівці як акт публічної страти. Росія здійснила його від безкарності. Вони звикли, що їх ніхто не притягне до відповідальності. Навіть за відкрите порушення законів, звичаїв і правил ведення війни. Тому ми, “Азов”, Україна як держава і весь цивілізований світ боляче дамо відсіч, щоб Росія це запам’ятала раз і назавжди”, – зазначив Надточій.

Захисник України запевнив: азовці вже роблять всі, аби встановити імена всіх причетних до цього страшного злочину – і мають перші успіхи у пошуках виконавців та організаторів масової страти захисників Маріуполя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми вже з’ясовуємо імена виконавців та організаторів страти наших полонених. Ми маємо попередню інформацію, але поки не готові її озвучувати. Ми знайдемо їх, де б вони не перебували – на окупованих територіях України, в Росії чи в третіх країнах. Україна як держава забезпечить справедливе покарання. Добу вони брехали про українську армію. А сьогодні – підтвердили свій злочин заявою посольства”, – наголосив Надточій, згадавши про публічну заяву посольства РФ у Британії щодо необхідності страчувати бійців “Азова” через повішення.

Уникнути відповідальності за цей та інші злочини проти українського народу не вдасться і військово-політичному керівництву Росії на чолі з президентом РФ Володимиром Путіним.

“Я хочу нагадати Путіну, який особисто несе відповідальність за цей злочин, що в домі повішеного про мотузку не говорять. Ви самі будете страчені, разом зі своїми шакалами і посольствами. Все як ви любите. З усіма довідками і печатками. За рішенням міжнародного трибуналу. Варварська недоімперія буде зруйнована”, – запевнив Надточій.

“Росія думає, що вбила “Азов”. Стратила. Але “Азов” тепер – вся країна. Кожен українець буде мстити. За кожного нашого замученого і загиблого побратима. Слава Нації! Смерть ворогам!” – завершили свою заяву азовці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Азовці” пообіцяли помститися за вбивство побратимів у Оленівці: “знайдемо в будь-якому куточку світу”. Відео