facebook

Що відомо про “бавовну” у Криму

Український південь особливо прекрасний у серпні, – в ОП відреагували на “бавовну” в Криму

У тимчасово окупованому Криму 9 серпня прогриміли потужні вибухи. На них вже іронічно відреагували в Офісі Президента України.
Реакція українських політиків на вибухи у Криму
Збройні Сили України поки що не підтверджували удару. Однак вибухи пролунали на території аеродрому російських збройних сил, що говорить само за себе.

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак коротко та іронічно зауважив, що український південь особливо прекрасний у серпні. Натяк політика усі зрозуміли. Водночас очільниця Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук зауважила, що 9 серпня відзначають Міжнародний день корінних народів.

В Україні такими вважаються кримські татари, караїми та кримчаки. А сьогоднішні вибухи в Новофедорівці є черговим нагадуванням про те, чий Крим. Бо то є Україна,
– наголосила Верещук.

Водночас голова Миколаївської ОВА Віталій Кім іронічно запропонував росіянам заборонити курити на військових об’єктах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що відомо про “бавовну” у Криму
9 серпня біля Новофедорівки у Криму пролунали потужні вибухи в районі військового аеродрому. В небі одразу з’явився величезний стовп диму. Туристи та місцеве населення почали панікувати, а на дорогах утворилися затори.

Окупаційна влада почала вигадувати нісенітниці про те, що “нічого страшного не сталося”. Мовляв, це кілька боєприпасів здетонували, але ситуація “під контролем”. При цьому росіяни оголосили евакуацію з Новофедорівки, чим заперечили самі собі.
Водночас пожежа на аеродромі досі триває. Мешканці Сакського району кажуть, що боєприпаси продовжують вибухати, а шибки у їхніх домівках – трясуться.
Дивіться більше – як мешканці Криму реагують на “хлопки”: відео

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що відомо про “бавовну” у Криму