facebook

Врятована породілля із Маріуполя бере участь у проросійських заходах (ВІДЕО, ФОТО)

Фото породіллі із Маріуполя після російської атаки на пологовий будинок, облетіло увесь світ. Врятована Маріанна Підгурська (Вишемірська) переживши напад росіян, тепер засуджує Україну та бере участь у проросійських заходах в окупованому місті, поширюючи наративи російської пропаганди у соціальних мережах.

Маріанна 1 вересня відвідала тимчасово окупований Маріуполь, де роздавала учням повітряні кульки кольору російського прапора.

Відео з Маріуполя жінка розмістила у своєму Telegram-каналі.

“Ми зараз їдемо до Маріуполя, щоб показати, як школярі починають свій навчальний рік у відновлених школах”, – розповіла блогерка в одній зі своїх сторіз.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це не вперше Маріанна поширює російську пропаганду та по суті співпрацює з окупантами. Раніше, 25 серпня, Вишемірська писала, що побувала в Оленівській колонії, де поспілкувалася з харків’янином Дмитром Кищенком, який начебто служив у “Азові”, і який “… в Росії визнаний націоналістичним і забороненим”.

“Не знаю, наскільки щирим він був, але мені здалося, що Дмитро дійсно змінив своє ставлення до того, що відбувається. Він визнав, що обстріл цивільних об’єктів (дитсадків, шкіл) так само, як і використання їх для обладнання позицій, – військовий злочин. А ще закликав українське керівництво піти на мирні переговори з Росією”, – написала блогерка.

Окрім того, Вишемірська висловлювала свої співчуття щодо смерті російської пропагандистки Дар’ї Дугіної.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Врятована породілля із Маріуполя бере участь у проросійських заходах (ВІДЕО, ФОТО)