facebook

Стало відомо, які країни допомагають Росії проводити псевдореферендуми

Іноземні “спостерігачі” допомагають Путіну проводити так звані “референдуми”.

Білорусь, Сирія, Єгипет, Бразилія, Венесуела, Уругвай, Того та Південно-Африканська Республіка фактично стали співучасниками фейкових референдумів, які Росія проводить на окупованих територіях України. Представники цих країн взялися виконувати роль іноземних “спостерігачів”.

Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

“Окупаційна російська влада цими днями робить неабиякі спроби за будь яку ціну провести на тимчасово окупованих територіях свої псевдореферендуми. І наполягає на тому, що вони будуть прозорими та легітимними. Для цього навіть покликала іноземних спостерігачів. По суті вони беруть участь у колективному злочині проти суверенної незалежної держави Україна”, – йдеться у повідомленні.

У міністерстві зазначили, що окрім поіменного списку всіх учасників цього злочину, в розпорядженні українських органів влади є також точні адреси всіх псевдодільниць, кількість прикріплених до них псевдовиборців, детальні маршрути, якими окупанти збираються курсувати для “збору” голосів, навіть номери їхніх машин та дані водіїв.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Там також наголосили, що референдуми на тимчасово окупованих територіях абсолютно незаконні як за законами України, так і міжнародно-правовими документами. Так само незаконні в’їзд, перебування та здійснення якоїсь діяльності так званих іноземних спостерігачів на тимчасово окупованих українських територіях.

“Звертаємося до іноземців: всі, хто наважиться потурати злочинцям, самі стають злочинцями! Уникнути відповідальності не вдасться!” – попередили у міністерстві.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стало відомо, які країни допомагають Росії проводити псевдореферендуми