facebook

“А ти скільки жити збираєшся?”: Лукашенко потролив Путіна за ядерні погрози

Путін, вчора 26 вересня, провів зустріч із президентом Білорусії Лукашенком. Було обговорено проведення референдумів РФ на окупованих територіях України – Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей та визнання “нових територій”, а також про мобілізацію.

Про це повідомляє телеграм-канал Generall SVR.

Лукашенко довго слухав, мало заперечував, але в результаті пообіцяв “обміркувати все вдома. Але, як пише канал, очевидно, що його рішення буде негативним. За даними деяких джерел, повідомляється, що вже кілька тижнів Лукашенко через посередників веде переговори з керівництвом США, Євросоюзу та кількох європейських країн окремо. Більше того, у цих переговорах визначився серйозний прогрес і воювати з усім світом заради дружби з Путіним, Лукашенко явно не має наміру.

Однак, незважаючи на явну не підтримку путінських рішень, Лукашенко не побоявся потролити свого колегу.

Президент Білорусі Лукашенко, у присутності кількох людей, поставив несподіване запитання російському президенту: “Володю, скажи, а ти скільки жити збираєшся?”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ошелешений Путін запитав до чого це запитання, Лукашенко відповів, що брязкання ядерною зброєю добре, коли це блеф, А якщо не блеф, то це самогубство. На це Путін сказав, що поки про це говорити рано і змінив тему. На відміну від Путіна, Лукашенко явно не збирається вмирати найближчим часом ні від онкології, ні від ядерної катастрофи, у нього на майбутнє великі плани.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“А ти скільки жити збираєшся?”: Лукашенко потролив Путіна за ядерні погрози