facebook

Українське небо закриватиму німецькі ППО: що відомо про постачання

Міжнародна допомога, яку отримує Україна для боротьби із російськими загарбниками, допомагає деокупувати українські землі

Кожна країна допомагає, як може – зброєю, боєприпасами, спорядженням, гуманітарні вантажі, медикаменти та інше. Кожен допомагає в міру своїх можливостей, а деяким вдається навіть перестрибнути через свою голову. Це вкотре підтверджує теорію початку Третьої світової війни, яка вже йде, адже до неї так чи інакше залучені всі країни світу. І прикро, що йде вона на території України.

Однією з необхідних військових систем, яких потребує Україна, є системи протиповітряної оборони, які дозволять «закрити» небо над країною та вберегти громадянське населення від російських ракет.

Німеччина пообіцяла надати Україні 4 системи ППО IRIS-T. Про це інформує Главред, посилаючись на інформацію німецького уряду.

Повідомляється, що зараз IRIS-T немає на озброєнні навіть Бундесвер. Раніше Німеччина планувала передати одну таку систему, але бюджет розширили та з’явилися гроші ще на три. А отже, уряд Німеччини виділить 4 системи ППО IRIS-T.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Додатково буде відправлено 30 тисяч патронів калібру 40 міліметрів та 24 кулемети MG3 для броньованих ремонтно-евакуаційних машин. Ще плануються постачання 10 мостових систем, 3 середніх мостових систем та 90 великовантажних причепів для перевезення важкого озброєння.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українське небо закриватиму німецькі ППО: що відомо про постачання