facebook

Бавовна у тимчасово окупованому Криму. Бельбек, Севастополь

Момент вибуху літака в аеропорту Бельбека потрапив на відео

У мережі розмістили відео моменту вибуху в аеропорту Бельбека окупованого Севастополя, після чого сталася потужна пожежа. За попередніми даними, літак при посадці не зміг утриматися в межах злітно-посадкової смуги та вибухнув.

Дане відео опублікував місцевий пропагандистський Telegram-канал “ПП Севастополь”.
Як зазначив окупаційний губернатор Севастополя Михайло Развожаєв, пожежу вже загасили.

“Літак при посадці вийшов за межі злітно-посадкової смуги, стався частковий підрив боєкомплекту. Пілот встиг евакуюватися. Пожежа оперативно згашена, аеродром не постраждав”, – повідомив він.

 

Раніше ми писали, колишній командувач армії США в Європі генерал Бен Ходжес повідомив, що Збройні Сили України, найімовірніше, змусять відступити російське окупаційне військо до позицій 23 лютого до кінця цього року, а до середини наступного року зможуть повернути Крим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 9 серпня, в окупованому Криму пролунала перша серія вибухів. Інцидент стався у Сакському районі поблизу села Новофедорівка. У багатьох населених пунктах було видно величезні стовпи диму. Після цього вибухи в окупованому Криму чують місцеві жителі регулярно вже два місяці. Окупаційна влада стверджує, що у небі працює російське ППО

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Бавовна у тимчасово окупованому Криму. Бельбек, Севастополь