facebook

Жданов пояснив мету ракетних ударів по Україні: “Путіну вкрай необхідне перемир’я”

Путін хоче переговорів задля припинення вогню, щоб зупинити контрнаступ ЗСУ.

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, що головна стратегічна мета масованого ракетного удару Росії по Україні полягає у примушенні держави до перемовин.

Про це Жданов розповів у інтерв’ю ТСН.ua.

“Цей масований удар не стільки економічний і воєнний, скільки політичний. Головна стратегічна мета цього удару – примушення України до перемовин. Путіну вкрай необхідне перемир’я, припинення вогню. А першою умовою сідання за стіл перемовин буде тимчасове припинення вогню, щоб зупинити наступ Збройних сил України”, – пояснив військовий експерт.

“Я думаю, що абсолютно правильне було рішення про те, що з Путіним немає сенсу вести перемовини. Він не хоче поступатися, він не може піти на компроміс. Він наполягає на тих вимогах, які він поставив за мету цієї війни”, – додав Жданов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також звернув увагу на те, що разом з ракетними обстрілами по Україні активізувалося і російське лобі у світі.

“Ви ж подивіться, всі важелі російських лобістів увімкнені на повну потужність. Ердоган: “давайте сідати за стіл перемовин”. Папа Римський. Ходили чутки, що Путін зберігає частину свого капіталу у Ватикані. До речі, найчорніша каса у світі – Ватикан, церква, тому що немає ніякої звітності. Спочатку він (Папа – ред.) каже, що ми – один народ, не розуміючи різниці в ментальності. Зараз він закликає до того, щоб ми прислухалися – не Путін до наших вимог – ми прислухалися до вимог Путіна. Ілон Маск – подивіться. Сьогодні буде зборисько країн Західної Європи у Відні і туди запрошують Ердогана, де він буде розповідати про мирний план і перемовини з Путіним без України. Вони будуть намагатися вирішити наше питання без нас”, – вважає експерт.

“Ось і складається в одне ціле масований ракетний удар – або замерзнете, або здавайтесь. І тут же лобістські інтереси Росії на політичному полі: “а чи не варто нам закінчити цю війну, щоб ми не замерзли?” – пояснив Жданов.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жданов пояснив мету ракетних ударів по Україні: “Путіну вкрай необхідне перемир’я”