facebook

Путін днями хотів завдати ядерного удару по Україні: ЗМІ розкрили деталі

У розвідці повідомляють, що Президент Росії вже цього тижня хотів ударити ядеркою по Україні, але в останній момент влаштував масований обстріл.

Декілька тижнів поспіль у всьому світі були побоювання, що Росія вздовж лінії фронту застосує проти України тактичну ядерну зброю. Недарма в українських медіа почали все частіше з’являтися практичні поради про те, що робити у разі ядерного удару. Ось тільки поточний тиждень почався раптово з тривалих тривог та масових обстрілів.

 

Телеграм-канал “Генерал СЗР”, який, за твердженням російського політолога Валерія Солов’я, належить добре поінформованим колишнім та нинішнім співробітникам російських спецслужб, видав черговий цікавий факт.

Так, стало відомо, що після спілкування з кількома постійними членами Ради Безпеки РФ Володимир Путін вирішив кардинально змінити стратегію щодо України. Канал стверджує, що замість запланованого застосування тактичної ядерної зброї в Україні Путін вирішив послухати новопризначеного командувача російського угруповання Сергія Суровікіна та затвердити масову атаку всіх українських міст ракетами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На тлі постійних невдач на фронті, вибух та обвалення частини Кримського мосту-символу реалізації імперських амбіцій Путіна, звичайно вимагало “відповідь” і, бажано, негайно. На момент вибору “відповіді” Путін розглядав лише три варіанти. Перший, невиразний – завдати кілька ракетних ударів по критичній інфраструктурі України та символічному “центру прийняття рішень”, наприклад, будівлі парламенту”, – йдеться в повідомленні.

Саме масований обстріл України був другим варіантом, а третім – попередження-ультиматум із застосуванням ядерки малої потужності мостами через Дніпро.

“Другий, масований ракетний удар по цивільній та енергетичній інфраструктурі та по будівлях “центру прийняття рішень”, що й було прийнято, АЛЕ якимось “чудесним” чином жодна ракета не вразила жодну з намічених символічних будівель, чи то українське ППО відпрацювало за цими ракетами, чи ракети пішли сильно повз мету”, – додали в повідомленні.

Масований удар по Україні допоміг би Путіну вирішити дві проблеми: помста за невдачі на фронті та символ “великої перемоги”, який замилив очі російським елітам.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путін днями хотів завдати ядерного удару по Україні: ЗМІ розкрили деталі