facebook

Втратив руку і покинув, щоб не бути тягарем: дівчина розшукала воїна ЗСУ, щоб одружитися

Українського захисника поранили в річницю дня знайомства з його коханою.

У Львові дівчина розшукала 22-річного воїна ЗСУ з Житомирщини, який на фронті втратив руку та вирішив покинути кохану, щоб не бути для неї тягарем. Пара одружилася просто в лікарні, повідомляє Перше медичне об’єднання Львова.

22-річний Сергій Костюченко родом із Житомирської області. 2014 року хлопець разом із батьком був на Майдані. Два роки тому підписав контракт із ЗСУ. Спочатку хлопець захищав Київську область, потім – Луганщину. 29 травня Сергія поранили на фронті. У цей день він хотів відпроситися додому, щоб відсвяткувати з коханою річницю зустрічі, проте отримав бойове завдання.

“Коли почався артостріл, Сергій був у полі. Пам’ятає лише вибух. Коли розплющив очі, правої руки вже не було, ліва була пошкоджена. Посічені ноги. Він не міг встати і не міг покликати по допомогу – легеня була розірвана. Хлопець пригадує: чекав на смерть, бо було дуже боляче. Єдине, за що хвилювався – що його тіла не знайдуть. Тієї миті на машині повз проїздив побратим. Сергій з останніх сил підняв ногу. І той його побачив”, – йдеться у повідомленні.

Хлопець спочатку був у реанімації, йому ампутували руку. Коли прокинувся, вирішив розлучитися з коханою, щоб не бути для неї тягарем. Проте Юлія через побратимів Сергія дізналася, де перебуває її коханий, та приїхала до лікарні. Там вона запропонувала коханому одружитися. Пара побралася просто у лікарні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зараз Сергія очікує ще одна складна операція, оскільки він може втратити і ліву руку. Також українському захиснику планують встановити протез та вже збирають гроші на допомогу.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Втратив руку і покинув, щоб не бути тягарем: дівчина розшукала воїна ЗСУ, щоб одружитися