facebook

Студентка з Івано-Франківська побажала перемоги Путіну та похвалилася російським паспортом. Фото

Українка, яка мешкає в Івано-Франківську, заявила, що Росія точно переможе та пояснила, що просто “думає реалістично”.

Після 8 місяців з дати повномасштабного наступу Росії на Україну 93% українців на питання “Наскільки ви вірите в перемогу України у війні з Росією?” відповідають “абсолютно впевнений”. І тільки 1,7% респондентів не вірить в перемогу України. Переважно це люди, які “залишились жити в СССР” і не можуть прийняти нову реальність без Росії та Путіна. Серед них, як виявилось, є і представники сучасності.

Дівчина все це транслювала в прямому ефірі під час розпивання спиртних напоїв, наспівуючи російський трек. Інцидент стався ввечері 14 жовтня, в День захисника України.

“Я – реаліст. Я думаю, якщо Путін захоче бути тут, то він буде тут. Вони думають, що Україна переможе. Я не думаю так. Росія переможе. Хвала Богу, що в мене є паспорт російський. В мене є паспорт російський, мені пох*й”, – заявила дівчина.

“Перевзуватись” довелось в той же вечір, адже замість популярності дівчина отримала шалену хвилю хейту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, за лічені години Діана записала відеозвернення з вибаченнями, в якому зізналась, що має таки українське громадянство, але додала, що її батьки та дідусь – росіяни, тому отримати паспорт країни-окупанта для неї не проблема.

“Ситуація дуже не гарна. Дуже не гарно вийшло, я це розумію. З початку війни я обома руками за Україну, я донатила і Лачену, і Притулі, допомагала усіма способами та можливостями ЗСУ. Досить неприємна ситуація вийшла”, – заявила українка.

І хоч дівчина вибачилася за свої слова, виправдалася алкогольним сп’янінням та запевнила, нібито не хотіла нікого образити, утім, студентці ніхто не повірив.

Більше того, 15 жовтня викладацький та студентський колективи Івано-Франківського навчально-наукового юридичного інституту НУ “ОЮА” заявили, що ініціювали відрахування студентки. Про це йдеться в дописі Instagram.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Студентка з Івано-Франківська побажала перемоги Путіну та похвалилася російським паспортом. Фото