facebook

Російських та білоруських послів не запросили на вручення Нобелівської премії через вторгнення в Україну

Цивілізований світ продовжує ізолювати від себе Білорусь та Росію

Стало відомо, що через жахливу війну на території України на церемонію вручення Нобелівської премії у Стокгольмі не було запрошено представників Росії та Білорусі. Зараз йдеться про послів, які нібито мали потрапити на цю церемонію.

 

Як відомо, Нобелівська премія є найпрестижнішою нагородою у світі за досягнення у сфері наук. У Швеції відбулося дивовижне нагородження одних із найрозумніших людей і на ньому були присутні представники практично з усього світу. Однак через те, що Росія розв’язала найкривавішу війну на території Європи з часів Другої світової війни, послів з Російської Федерації та Білорусі не було запрошено на цей захід.

Вже ні для кого не секрет, що Білорусь через Лукашенка є співучасником дикого терору на території України. Президент Білорусі надав Путіну свою територію для запуску ракет і наступу на Київ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Традиційно комітет премії спрямовує запрошення послам усіх країн світу, які перебувають на момент церемонії у Швеції. У 2022 році співробітники дипломатичних посольств РФ та Білорусі до цього списку не увійшли”, – повідомили у виданні Business Standart.

Цей поворот подій вкотре показує, що цивілізований світ продовжує ізолювати Білорусь та Росію.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Російських та білоруських послів не запросили на вручення Нобелівської премії через вторгнення в Україну