facebook

“Чекайте, коли прийдуть труни”: російський священик благословив мобілізованих перед відправкою в Україну. Відео

Велика війна Росії з Україною змінила багато. Наприклад, російська Православна церква московського патріархату показала, що насправді собою представляє

 

Хоча українці давно зрозуміли, що в цій церкві сидять засекречені пропагандисти, які через релігію доносять до людей позицію Путіна, підміняючи при цьому поняття та приписуючи його висловлюванням божественності.

Всі ці численні фото- та відеоматеріали, які показують, як священики московського патріархату освячують військову техніку та ракети, вже свідчать про те, що православ’я як таке на території Російської Федерації відсутнє. І найімовірніше, сам Бог давно покинув ці землі, жахаючись від тої нечисті, що там розмножилася.

Зараз в інтернеті активно гуляє відео, на якому священик російської церкви, благословляючи воїнів на війну, розповідає про те, що до Росії повернутися труни із солдатами. А чому? А все тому, що росіяни не відвідують церкву і не несуть данину до церковної скарбниці. Батюшка не соромлячись це визнає, маніпулюючи тим, що солдати, нібито хрещені, і мали відвідувати церкву і молитися про своє повернення додому, і про те, щоб війна скоріше закінчилася.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цієї промовистої проповіді батюшка роздав кожному воїну по іконці, і наказав носити їх біля серця. Також священик порадив обов’язково хреститися перед тим, як солдати йтимуть убивати українців, грабувати їх, ґвалтувати.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Чекайте, коли прийдуть труни”: російський священик благословив мобілізованих перед відправкою в Україну. Відео