facebook

Ноги майже не ходять: у мережі показали хворого Путіна. Карма у дії

Є відеоролик, на якому чітко видно “млявого” російського диктатора

З’явилася інформація про те, що російський диктатор Володимир Путін вирішив відвідати пам’ятники Мініну та Пожарському на честь Дня народної єдності. Однак він не зміг дійти до цих місць від Кремля і його довелося вести машиною з цілою купою військових у блакитних беретах.

Відповідні кадри розмістили у соціальних мережах.

Є відеоролик, на якому видно, як глава Російської Федерації з квітами підходить до пам’ятника, що знаходиться приблизно за 100 метрів від Кремля. У зв’язку з тим, що він побоюється за своє життя, що не дивно, за ним був цілий конвой і людей, схожих на військових.

Однак він не зміг пройтися 100 метрів пішки і його довелося підвозити на автомобілі до цих пам’яток РФ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Путін не зміг пройтися 100 метрів від Кремля до пам’ятника Мініну та Пожарському, щоб покласти квіти до Дня народної єдності. Його довезли прямо до пам’ятника», – підписано публікацію в популярному месенджері.

Крім цього, є безліч чуток про те, що російський тиран важкохворий. Вже говорили про його хворобу Паркінсона, про рак та багато інших хвороб.

Також якщо звернути увагу на його зовнішній вигляд, можна сміливо сказати, що він виглядає не зовсім свіжо, а його хода говорить сама за себе.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ноги майже не ходять: у мережі показали хворого Путіна. Карма у дії