facebook

Війна РФ проти України не закінчиться капітуляцією однієї зі сторін – Сікорський

На його переконання, сідати за стіл переговорів з Москвою чи ні, буде вирішувати винятково Київ.

Депутат Європарламенту, а в минулому – міністром національної оборони та закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає, що війна РФ проти України не закінчиться капітуляцією однієї зі сторін.

Як він повідомив в інтерв’ю ТСН.ua, більшість воєн закінчуються або договором, або якоюсь домовленістю і Зеленський має вирішувати, що краще для України.

“Ви знаєте, що більшість воєн закінчуються або договором, або якоюсь домовленістю. Зрозуміло, що ця війна не закінчиться капітуляцією однієї зі сторін. Тож президент Зеленський має вирішувати, що найкраще для України”, – наголосив Сікорський.

Він також прокоментував статті в американських ЗМІ про перемовини з Росією за Путіна при владі, які з’явилися одразу після візиту до Києва радника президента США з нацбезпеки Джейка Саллівана та зазначив, що вирішувати, сідати за стіл переговорів чи ні, буде винятково Україна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Україна має демократично обраного президента, демократичний уряд і (українська армія – ред.) перебуває у наступі. Я не маю якоїсь привілейованої обізнаності процесів, про які ви згадали. Загалом я довіряю американським союзникам. І це виключно рішення України, чи укладати угоду, з ким і на яких умовах”, – вважає Сікорський.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Війна РФ проти України не закінчиться капітуляцією однієї зі сторін – Сікорський