facebook

Озвучено останнє бажання Путіна: це напишуть на похоронних вінках

На переговори між Росією та Україною сподіватися не слід, адже хворе самолюбство Путіна не чує нікого навколо себе

Багато експертів сходяться на думці, що переговори між Росією та Україною неможливі апріорі, адже Путін нізащо не відмовиться від ідеї повного завоювання та підпорядкування України.

Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на керівника проекту Інституту вивчення війни Фредеріка Кагана.

Повідомляється, що про це свідчить підігрів конфлікту на сході України з 2014 року та підтримка сепаратистських формувань озброєнням та фінансами.

Аналітики впевнені, що російський диктатор не захоче зупинятися, доки не захопить Київ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він не заспокоїться, поки не завоює Київ. Конфлікт нерозв’язний, поки в Кремлі править путінізм. Переговори не змінять цю реальність. Вони можуть лише створити умови, за яких Путін або путінський наступник обмірковуватимуть відновлення настання на незалежність України”, зазначає Каган.

Тому, на думку експерта, слід припинити всі розмови щодо переговорів. Путін – інфантильний диктатор, який, наче залежна людина, не може зупинитися на тому, чого досяг. Окупація Криму та Донбасу тому свідчення.

Також Путін не зможе пояснити росіянам, що ціною 100 тисяч російських громадян убитими та пораненими Росія все одно повернулася до вихідного результату. Саме тому рашистський фюрер не зупиниться і захоче захопити більше українських територій.

На думку Кагана, Захід має допомогти Україні звільнити території, які є стратегічно важливими для її безпеки та економічного благополуччя. Після цього необхідно сприяти нарощуванню армії та економіки України до того рівня, який дотримає майбутнього вторгнення РФ.

“Успіх для України та Заходу полягає в тому, щоб перетворити цю гарячу війну на холодну на умовах, які зроблять Україну достатньо сильною, щоб вижити і зрештою здобути перемогу в ній” резюмує аналітик.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Озвучено останнє бажання Путіна: це напишуть на похоронних вінках