facebook

Це увійде до історії: у Раді пропонують заборонити Московський патріархат по всій Україні

Українські чиновники вирішили викинути МП з України

Українцям повідомили, що депутати вирішили заборонити Московський патріархат у всій Україні. Так, вже було зареєстровано закон, який може увійти в історію найближчим часом.

Насамперед слід повідомити про те, що українські чиновники ухвалили рішення викинути МП з України та повністю розірвати договір про оренду з РПЦ.

Відома депутатка Верховної Ради України Ірина Геращенко вирішила звернутися до українців з цього приводу і заявила: «Те, що в Лаврі антиукраїнське кремлівське гніздо, яке не має нічого спільного з релігією та церквою, було зрозуміло давно. У парламенті вже 8 місяців блокується створення ТСК з МП. Тому настав час припинити загравати з МП, бо це не церква, а ідеологічна організація просування “російського миру”. Разом із колегами направили на уряд звернення з вимогою негайно розірвати оренду з МП, через яку Лавра використовується кремлівськими агентами. З ініціативи Миколи Княжицького зареєстрували проект закону, який має на меті заборону діяльності Російської православної церкви на території України».

Крім цього, вона докладно пояснила, у чому суть нового законопроекту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

“Метою законопроекту є запобігання загрозам національній безпеці України та забезпечення порядку, адже надто довго РПЦ проводила відверту антиукраїнську та диверсійну діяльність та адвокатувала всі дії злочинного російського режиму. Діяльність православних релігійних організацій в Україні має проводитися з урахуванням Патріаршого та Синодального Томосу. та українській державі”, – заявив депутат Верховної Ради України.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Це увійде до історії: у Раді пропонують заборонити Московський патріархат по всій Україні