facebook

Путін озвірів: тепер удари наносяться по машинах екстрених служб. Люди залишаються без транспорту

Безумство Путіна увійде до світової історії медицини, і буде названо на честь диктатора. Фюрер свого домігся – він залишить свій слід в історії – в історії відгалужень шизофренії

Російсько-українська війна поступово рухається до завершення. Кінець у війни один – перемога України та розпад Російської Федерації на маленькі республіки та держави. А головне – суд над військовими злочинцями на чолі з Володимиром Путіним.

Рівно місяць тому українські військові звільнили місто Херсон – воно від початку війни опинилося під російською окупацією. Але рашисти не залишають шансу мешканцям – вони після відступу продовжують бомбардувати мирне населення.

І ось у ніч проти 11 грудня російські окупанти обстріляли об’єкт критичної інфраструктури в Херсоні. В результаті енергетики залишилися без автомобілів, які використовували для переміщення містом у випадки аварії. Докладніше про це інформує УНІАН.

Голову ОВА Ярослава Янушевича розповів виданню, що росіяни знищили три службові авто енергетиків, пошкоджено ангар та ще п’ять машин. На місці влучення снарядів виникла пожежа. Вогонь охопив 30 метрів квадратних. На місце події виїхали рятувальники, їм удалося оперативно ліквідувати пожежу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

“Російські окупанти 45 разів обстріляли територію Херсонської області. Били з артилерії, РСЗВ, танків та мінометів”, – зазначив голова ОВА.

Янушевич зазначив, що росіяни знову атакували житлові квартали Херсона – ворожі снаряди потрапили до пологового відділення лікарні, кафе, інфраструктурного об’єкту, приватних та багатоквартирних будинків. Внаслідок бомбардувань області двоє людей загинули, ще п’ятеро мешканців отримали поранення різного ступеня тяжкості.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путін озвірів: тепер удари наносяться по машинах екстрених служб. Люди залишаються без транспорту