facebook

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний здійснив мрію сина безвісти зниклого військового (ФОТО)

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний здійснив мрію сина зниклого без вісти українського військовослужбовця, розповіла мама хлопчика Олена Варфоломєєва.

Хлопчик із Черкас на ім’я Іван написав листа до Святого Миколая і одне з його бажань було зустріч із Валерієм Залужним. Подробиці розповіла мама хлопця.

“Учора мого сина обійняв Валерій Залужний. Обійняв так, як, мабуть, обійняв би батько. І колись Іван обов‘язково покаже це фото своєму татові. Так, головна його мрія ще попереду, але сьогодні відбулося те, що дало синові найцінніше, – віру. Віру в те, що можливо все!”

“Цього року, цього страшного і важкого для всіх нас року, у моєї дитини сталося справжнє передноворічне диво! Коли кілька тижнів тому мені зателефонували з департаменту соціальної політики з запрошенням взяти участь в акції “Стань Святим Миколаєм для дитини, яку війна розлучила з татом”, я особливо ні на що і не розраховувала. Запропонували сину написати листа з побажаннями. Моя дитина нічого не попросила, окрім аби тато знайшовся… А ще написав, що мріє про зустріч з Валерієм Залужним”, – зазначила Олена Варфоломєєва.

За словами жінки, вона передала лист сина, як є. Згодом їй зателефонували і повідомили, що Валерій Залужний запрошує Івана на зустріч.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Учора мого сина обійняв Валерій Залужний. Обійняв так, як, мабуть, обійняв би батько. І колись Іван обов‘язково покаже це фото своєму татові. Так, головна його мрія ще попереду, але сьогодні відбулося те, що дало синові найцінніше – віру. Віру в те, що можливо все! І таки треба мріяти. І треба вірити!” – написала дружина зниклого безвісти військового.

Хочеться щиро вірити в те, що зниклий безвісти батько досі живий і обов’язково ще матиме змогу обійняти свого сина.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний здійснив мрію сина безвісти зниклого військового (ФОТО)