facebook

Дід уже загрався: пітерський депутат подав на путіна до суду. Фото документа

На російського тирана подали до суду

У мережі розмістили досить кумедну інформацію про те, що на російського тирана путіна подали до суду. Так, один із російських чиновників вирішив засудити путіна за те, що той назвав “СВО” війною.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «Апостроф»

Як відомо, у четвер, 22 грудня, пройшла прес-конференції після засідання Держради, де виступав російський диктатор володимир путін. Важливо зазначити, що російський тиран назвав спеціальну військову операцію в Україні своїм ім’ям – війною.

Важливо відзначити, що путін особисто підписав закон про позбавлення волі до 15 років за «фейки про російську армію». За це нібито порушення росіянам загрожує позбавлення волі на неймовірні 15 років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після того, як глава країни-терористки росії путін публічно назвав «СВО» війною на нього самого подали до суду, що виглядає досить несподівано і навіть кумедно.

 

 

Щодо самої заяви, то її написав депутат із Санкт-Петербурга Микита Юферєв. Він звинуватив путіна в тому, що він поширює ті самі «фейки про армію росії». Микита Юферєв аргументував свій вчинок тим, що «Указу про завершення СВО не було, війну не оголошували».

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дід уже загрався: пітерський депутат подав на путіна до суду. Фото документа