facebook

Астролог побачив “велику війну” у 2023-му, на Росію чекають страшні події (відео)

Ведичний експерт передрікає, що на Росію чекає катастрофа на фронті та всередині країни.

 

Ведичний астролог Алакх Ніранжан прогнозує, що нічого сприятливого не чекає Росію у 2023-му році. Вже з квітня-травня Юпітер переходить у восьмий дім, і вже у РФ почнуться біди. Також астроексперт побачив “велику війну”.

Про це він заявив в інтерв’ю YouTube-каналу PeopleLife. “Те, що зараз ми бачимо в Україні, ось ці важкі події та біди – це все з квітня почнеться в Росії”, говорить астролог.

Також, продовжив Ніранжан, Сатурн з лютого 2023 року буде у Водолії та стане в шостий дім карти Росії. Це – постійний цикл проблем, нескінченна смута. Крім того, астролог бачить “велику війну” з лютого 2023-го, у РФ вже не будуть називати те, що відбувається, “спеціальною військовою операцією”. Рівень втрат буде абсолютно немислимим навіть у порівнянні з тим, що відбувається зараз. На РФ чекає бідність, вона буде буквально нависати над цією країною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Астролог порадив російським елітам тікати з “потопаючого корабля”, оскільки на цю країну чекають дуже жорсткі санкції, плутанина у владі й навіть смерть когось з лідерів або декількох лідерів.

Ведичний експерт передрікає, що на Росію чекає катастрофа на фронті, воєнні дії перейдуть на її територію. Крім того, навіть можливі масові акції протесту у РФ і народне невдоволення. Можлива навіть зміна влади й оновлення судової системи в листопаді-грудні 2023-го.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог побачив “велику війну” у 2023-му, на Росію чекають страшні події (відео)