facebook

Росіяни закликають стерти Одесу з землі через знос пам’ятника Катерині II: “Бандеру поставлять”

В Одесі влаштували для українців ще один подарунок до Нового року. Пам’ятники імператриці Катерині 2 та Суворову назавжди пішли в небуття, і тепер у росіян почалася істерика світових масштабів.

Це справді історична подія, і дуже підняло бойовий дух українців. Цього чекали городяни та люди з різних куточків країни протягом багатьох років, і ось, напередодні Нового року це сталося.

 

На опублікованому ролику можна побачити, як у світлі ліхтарів робітники збивають елементи пам’ятника ломом. Суворов тепер теж не мусолитиме очі перехожих.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Дякую жителям Одеси, які висловили свою позицію, що російській імперській спадщині не місце в сучасній, правовій, демократичній Україні. Дякую депутатам Одеської міської ради за те, що ухвалили вірне рішення”, – зазначив начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

Тепер на порожньому постаменті красується український прапор, і, природно, це не залишилося поза увагою росіян. У коментарях вони почали обурюватись, і вкотре довели, що вони з держави-терориста.

“Деградовані істоти. Нічого скоро звільнимо Одесу”;

“Придурки”;

«Беси»;

“Просто це не їхнє місто, не їхня історія, вони варвари, які знущаються з російською історією, хворі тварі осіли на наших землях”;

“Бандеру поставят((( твари”;

“варвари”;

“Тільки й можуть, що з пам’ятниками боротися. Нічого, пам’ять герані їм повернуть рано чи пізно”;

“Катька їм цього не пробачить”.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Росіяни закликають стерти Одесу з землі через знос пам’ятника Катерині II: “Бандеру поставлять”