facebook

Мріяли одружитися та народити дітей: росія вбила 22-річну красуню у Хмельницькому (ФОТО/ВІДЕО)

Дівчина разом з нареченим їхала купувати подарунки для племінників

31 грудня російська ракета смертельно поранила 22-річну мешканку Хмельницького Оксану Музику. Дівчина їхала машиною зі своїм нареченим і друзями, коли позаду них пролунав вибух. Оксана ще дихала, коли її привезли до лікарні, проте наступного дня вона померла.

Їхали по подарунки, коли вибухнула ракета

Новий рік 22-річна Оксана Музика збиралася зустрічати зі своїм нареченим Назаром та друзями – Мариною Штейдер та її хлопцем. Вони дружили парами, разом їздили відпочивати, підтримували одне одного.

31 грудня вони планували провести разом, повечеряти. Пишне святкування влаштовувати не хотіли, бо у країні війна. Вдень з’їздили на базар, купили продукти, а згодом Оксана хотіла заїхати по подарунки для своїх племінниць.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

— Було приблизно 13:50. Ми їхали машиною, ракета розірвалася позаду нас.

 

Коли ми розплющили очі, то побачили, що позаду нас усе горить, у машині немає ні шибок, ні фар. Ми сиділи практично в металі.

 

Оксана була непритомна. Нам допоміг військовий, він витяг Оксану, поклав на землю. Пульс у неї ще був. На цивільній машині її відвезли до лікарні, – згадує Марина.

Нареченому Оксани, Назару, уламок пробив ногу наскрізь, зачепив кістку, він щойно перевівся з реанімації.

Майже добу лікарі виборювали життя Оксани, люди приходили здавати кров для неї. Але врятувати дівчину так і не вдалося, вона померла 1 січня у день народження її тата…

З рідних у дівчини залишилися батьки, брат, племінники та її наречений Назар. Вони мали зіграти весілля, але відклали через війну.

— Оксани більше немає в моєму житті. Російська ракета забрала у батьків улюблену дочку, у нареченого наречену, у брата найкращу сестру, у рідних світлий промінчик.

У мене забрали подругу. Близьку подругу. Я хочу кричати. У мене більше немає сліз.

Це нестерпний біль, – написала Марина на своїй сторінці в Instagram.

— У неї було все для щастя. Квартира у Хмельницькому, машина, на якій вона і їхала того останнього дня. Кохана людина, з якою були заручені.

 

Вона закінчила ліцей із золотою медаллю, на відмінно навчалася в університеті. Вільно володіла англійською мовою.

 

Працювала у хмельницькій філії львівської компанії. Її робота була пов’язана з аналітикою, вона спілкувалася з європейськими клієнтами англійською мовою, – розповідає Аліна Резнік, кума Оксани.

Вони разом хрестили сина знайомих. З того часу, за словами Аліни, Оксана стала для хлопчика справжньою другою мамою. Він ділився з нею своїми здобутками, для нього реакція Оксани була дуже важливою.

Вони разом хрестили сина знайомих. З того часу, за словами Аліни, Оксана стала для хлопчика справжньою другою мамою. Він ділився з нею своїми здобутками, для нього реакція Оксани була дуже важливою.

Оксана дуже любила свою племінницю. На своїй сторінці у неї залишилося багато фото з дівчинкою. Вона весь час захоплювалася нею, називала її «принцесою» та розповідала, як вся родина її любить.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мріяли одружитися та народити дітей: росія вбила 22-річну красуню у Хмельницькому (ФОТО/ВІДЕО)