facebook

Таролог попередила про переломний момент у війні

За словами Людмили Хомутовської, все стане зрозуміло у квітні 2023-го.

 

Таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська відповіла, коли можете закінчитися повномасштабна війна та чи є варіант її “замороження”.

В інтерв’ю УНІАН вона розповіла, що, починаючи з березня, нас рухатимуть до “заморожування” війни. Росію та Україну садитимуть за стіл переговорів у добровільно-примусовому порядку.

На її думку, президент РФ Володимир Путін та президент України Володимир Зеленський можуть особисто зустрітися, але реакція держави буде неоднозначною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Думаю, що все стане зрозумілим у квітні 2023 року. Наприкінці цього місяця має щось статися, що кардинально змінить хід війни та взагалі політику країн, які у ній беруть участь. Я не можу поки зрозуміти, що це, але карти постійно показують те саме. Загалом хочу сказати, що у війні переможе Україна. Але Росія точно щось після себе залишить”, – сказала Хомутовська.

Нагадаємо, Людмила Хомутовська передбачила небезпеку для столиці України – Києва. За її словами, “друга армія світу” продовжить тероризувати місто. Вона додала, що будуть обстріли та можливий наступ.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Таролог попередила про переломний момент у війні