facebook

Астролог розкрила всі таємниці та секрети головного розвідника Буданова

За словами Ольги Медвецької, на першому місці для голови ГУР – кар’єра.

 

Астролог Ольга Медвецька склала натальну карту для начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України оборони Кирила Буданова.

“Буданов – людина цілеспрямована і працьовита. Він – перфекціоніст, який намагається досягти ідеалу у всьому. Вимогливий до себе та інших. Дуже відповідальний. Для нього важлива ця риса і в інших”, – відзначила вона.

За словами Медвецької, на першому місці для Буданова – кар’єра.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Влада і статус для нього теж важливі. Як керівник він дуже жорсткий. Також він впертий, наполегливий, владний, консервативний, холоднокровний, рішучий. І при цьому йому подобається те, яким він є. Він дуже чітко поділяє, що йому подобається і підходить, а що ні. Він вірний своїм уподобанням і переконанням”.

Астролог додала, що у Буданова є властивість досягати своїх цілей шляхом самообмежень і дисципліни: “Він терплячий. А ще кращого стратега можна і не шукати. Перш, ніж зробити будь-який крок у житті, він все дуже ретельно обмірковує. Є схильність до мстивості. Також він вміє маніпулювати і добивати противника. Щоб домогтися успіху, Буданов готовий ризикувати. Його складно назвати людиною компромісу. Для нього справедливість дуже важлива”.

Що стосується того, яким Буданов є в особистому житті, Медвецька зазначила, що головний розвідник країни “гіпервірний і надійний”:

“В особистих стосунках не фонтанує яскравим виразом емоцій і любить у першу чергу головою. Поводиться раціонально. Навіть в особистому житті будує стратегію розвитку стосунків, коли кожен крок запланований. Він схильний сприймати стосунки, як спосіб зміцнити свій статус. У партнерці йому потрібна надійність і відповідальність. Попри сухуватість, він наділений дуже потужною харизмою, енергетикою і сильним магнетизмом”.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог розкрила всі таємниці та секрети головного розвідника Буданова