facebook

“Дуже драматичний рік”: астролог назвала 3 найбільш нестерпних місяці для України в 2023 році

Астролог прогнозує, що травень місяць стане антрактом між першим та другим актом.

2022 рік для України був нищівним, а 2023 рік буде драматичним. Як говорить у своєму прогнозі астролог Людмила Халанська, найбільш драматичним у 2023 році для України буде квітень.

“Якщо одним словом охарактеризувати минулий і нинішній роки, то 2022 рік був для України нищівним. А 2023 рік буде драматичним. Знищення не має продуктивних наслідків для того, кого знищують, не передбачає ніякого зсуву вперед. Знищення має суто негативне значення. Хоча воно могло бути і не таким руйнівним, але що вже сталося, то сталося. А ось драма – це завжди розвиток подій. Драма має кульмінацію і розв’язку. Тобто результат. Перший акт розпочався у 2022 році, закінчиться весною. Його кульмінація вже пройдена, попереду розв’язка. Найбільш драматичним (дія, напруга) буде квітень”, – говорить астролог у своєму прогнозі.

Халанська також зазначає, що Травень стане антрактом між першим і другим актом.

“Наступний драматичний період очікується влітку. І тут вже передбачити, чого саме він торкнеться і наскільки може бути трагічним, дуже важко, адже на сцену вийде Уран – дуже непередбачуваний і некерований персонаж, від якого можна чекати будь-яких сюрпризів. Але є надія (я все ще не залишаю сподіватися на краще!), що він не стане занадто підступним, тому що другий антракт в жовтні очікується досить гармонійний”, – додала фахівець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Останній акт 2023 року матиме кульмінацію в листопаді, каже астролог.

“Сильну, напружену кульмінацію, яка стане зав’язкою для наступної п’єси в 2024 році: в 2024-му ми будемо мати, так би мовити, сиквел – продовження розпочатого в 2023-м. А поки попереду відносно спокійні, за винятком кількох днів, січень і лютий. І більш драматична весна, включно до квітня”, – повідомила вона.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Дуже драматичний рік”: астролог назвала 3 найбільш нестерпних місяці для України в 2023 році