facebook

Поляки побили вагітну українку: родина з України зазначала жорстокого нападу у Любліні

У Польщі в Любліні двоє поляків почали чіплятися до української родини, застосовували до них нецензурну лайку і напали на них.Двоє чоловіків почали чіплятися до українки, її 13-річного сина та старшої вагітної доньки увечері, близько 21:00, коли родина поверталася додому після прогулянки.

Про це повідомляє tokfm.pl.

Як зазначає видання зловмисникам не сподобалося те, що вони говорять українською, а згодом почали їх словесно ображати із нецензурною лексикою. Вони горлали “Геть з Польщі” та “Є**ть українців”.

Після того, як підліток пригрозив викликати поліцію, чоловіки накинулися на них з кулаками. Вони повалили хлопця на землю, били кулаками по голові й намагалися відібрати телефон. Вагітну дівчину вони штовхали, залишивши на тілі низку синців.

За словами постраждалих, попри їхні крики, спочатку ніхто не реагував й не намагався їм допомогти. Однак невдовзі на місце прибула поліція. Припускають, що її викликали свідки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нападникам вдалося втекли, але потерпілі встигли їх сфотографувати на телефон, тому поліція швидко затримала зловмисників.

Нападниками виявилися 25-річний та 30-річний жителі Люблінського воєводства. Зараз триває розслідування за фактом побиття неповнолітнього хлопця та образ через національну приналежність.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Поляки побили вагітну українку: родина з України зазначала жорстокого нападу у Любліні