facebook

Названо 3 нещасливих знаки Зодіаку, яким зраджують чоловіки

Не усім жінкам щастить, кому слід бути пильними – читайте нижче.

Астрологи назвали 3 нещасливих знаки Зодіаку. Жінкам, які народилися під ними, найчастіше зраджують чоловіки. УНІАН розповідає кому саме не варто втрачати пильність у відносинах.

Рак
Астрологи вважають, що Раки самі винні у тому, що їм зраджують. Вони нерішучі та в них мало впевненості, що відчувають чоловіки. Жінки-Раки здаються дивними, недосяжними. Тому чоловіки можуть зраджувати їм, аби знайти пристрасть та взаємність в обіймах інших жінок.

Діва

Жінки-Діви дуже пристрасні, проте вони погано вміють розподіляти увагу. Вони “розриваються” між коханням, друзями, родиною та роботою. Астрологи кажуть, що іноді Діви роблять поганий вибір не на користь своїм романтичним стосункам, а тому їхні партнери не отримують те, на що очікують. Тому чоловіки, які спочатку закохалися у пристрастних Дів, шукають увагу та нерідко знаходять її поза стосунками.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Риби
Риби дуже кохають своїх партнерів, проте вони не завжди активні у ліжку. Свою сексуальну енергію жінки-Риби часто ігнорують, замість цього вони розчиняються у хоббі або постійно працюють. Чоловіки, які закохуються у представниць цього знаку, сильно розчаровуються. Вони хочуть бачити біля себе спокусливих та чуйних жінок, а коли розуміють, що цього не отримають, йдуть на зраду.

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Названо 3 нещасливих знаки Зодіаку, яким зраджують чоловіки