facebook

“Жахливий снігопад суне в ці області України, лютий мороз накриє саме цей регіон”: синоптики повідомили про холод

Хоча синоптики прогнозують тепло в подальші місяці зими, а проте деяким регіонам доведеться зіткнутися з масштабними снігопадами і морозом. Експерти радять підготуватися до такого стану справ. Головне – не нехтувати рекомендаціями синоптиків.

Як інформує “Апостроф”, цього року зима здивувала українців аномальним теплом до +14 градусів на початку січня та відсутністю снігу – проте до кінця лютого очікується ще кілька снігових та морозних днів. Про це свідчать дані сайту Meteoprog.

Так, у середньому температура в січні коливатиметься від 0 до +3 градусів вдень і в деякі дні опускатиметься до -7 градусів уночі.

Найхолоднішим днем у два тижні стане 27 січня – вдень термометри покажуть до -1 градуса, а вночі буде -7.

Також очікується кілька сонячних днів, а саме 23 та 24 січня, а 20 січня можливі опади у вигляді снігу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У лютому в Україні стане ще тепліше. Вдень переважно очікується плюсова температура в діапазонах від 0 до +7 градусів, причому вночі стовпчики термометрів можуть опускатися до -7 градусів.

Снігопади очікуються 2, 4, 5 та 6 лютого, а дощити може 7, 15, 17 та 23 лютого. При цьому в останньому місяці зими будуть також і сонячні дні, а саме 3, 12, 27 та 28 лютого.

Варто зазначити, що найхолоднішим днем у лютому стане другий день – температура повітря вдень досягатиме 0 градусів, а вночі – до -5.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Жахливий снігопад суне в ці області України, лютий мороз накриє саме цей регіон”: синоптики повідомили про холод