facebook

Астролог назвала дати, коли в Україні закінчиться “кривава бійня”

За словами Валентини Віттрок, активні бойові дії почнуть сходити нанівець з травня 2023-го.\

Астролог Валентина Віттрок спрогнозувала терміни закінчення війни в Україні. За її словами, повномасштабна війна може зійти нанівець в наступному 2024 році.

“Війна закінчуватиметься поетапно. 8 березня 2023 року Сатурн переходить в Риби, тобто сильних обмежень вже не буде. У цей період будуть звільнятися українські території. Після 16 травня цей процес буде ще інтенсивнішим. Україна буде отримувати ще якісь території”, – сказала Віттрок в коментарі УНІАН.

Однак, як каже експерт, потрібно дочекатися 2024 року. Саме тоді Україна почне повертати свої території, в тому числі незаконно анексований Крим, окупований Донбас. Також до території України може приєднатися Кубань.

“З наступного року Україна буде розширюватися. З 16 травня 2023 року буде утрясання домовленостей. Тобто сказати, що в травні війна повністю закінчиться – не можу. Однак в цей час в Росії може бути зміна влади, тому в цей період вона може втихомирити свій запал і не бомбити Україну”, – підсумувала Віттрок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше астролог Валентина Віттрок склала прогноз для України на 2023 рік і визначила, яка небезпека над нами нависла. За її словами, Росія цього року продовжить атакувати Україну, в тому числі і столицю.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог назвала дати, коли в Україні закінчиться “кривава бійня”