facebook

Юрій Великий зробив кумедну пародію на Тищенка. ВІДЕО

Юрій Великий зробив кумедну пародію на Тищенка. ВІДЕО

Відомий український актор-комік зі студії Квартал 95 Юрій Великий зробив пародію на нардепа, виключеного з фракції Слуга народу, Миколи Тищенка, який оскандалився своєю поїздкою до Таїланду. Ролик опубліковано на YouTube. Про це пишуть Економічні Новини з посиланням на novosti-n.org

Великий в образі Тищенко з’явився на тлі розкішного готелю, пальм та басейну і спробував жартома довести, що люди невірно зрозуміли мету його поїздки.
“Здрастуйте, ми з Таїланду. Ой! Доброго вечора, ми з України. Просто коли у вас там вечір, у нас – день. Я, народний депутат України Микола Тищенко на позивній Котлеті або Meatball – кому як зручніше – хочу прояснити ситуацію. Тут дехто розганяє зраду, начебто я втік із країни. Це марення. Я зараз перебуваю в країні Таїланд і нікуди тікати не збирався”, – сказав Тищенко.

Також Великий пожартував, що українцям легко засуджувати Тищенку “титанічний працю” та зустрічі на шезлонгах з українською спільнотою, коли вони живуть без світла та ховаються від ракетних обстрілів.
“До мене люди звертаються з дуже важливими питаннями, серед яких такі серйозні, як: “Навіщо ти сюди приїхав? Ну добре приїхав, навіщо ти нас сюди запросив? І якого біса ми повинні платити за твої коктейлі, якщо тут аll ​​inclusive?” І ці питання хтось має вирішувати”, – сказав Тищенко.

А ще додав, що українцям треба поважати роботу лідера партії Батьківщина Юлії Тимошенко, яка у розпал повномасштабної війни з Росією відлетіла на відпочинок у Дубай (ОАЕ).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Юрій Великий зробив кумедну пародію на Тищенка. ВІДЕО