facebook

Теракти і вибухи: маг назвав дату, коли шість областей будуть в небезпеці

Експерт попередив жителів цих регіонів про неминучу загрозу протягом найближчого тижня.

Відомий український екстрасенс Роман Шептицький зробив прогноз щодо війни на найближчий тиждень. Так, згідно з картами, росіяни до 19 лютого намагатимуться тиснути з усіх боків, бо знають – Україна чекає на поставки переможної зброї.

За словами Шептицького, найбільш сильними загострення будуть в Донецькій і Луганській областях – зараз ці регіони перетворилися на справжнє “пекло” через наступ з боку російських окупантів.

Не виключено тиск загарбників на Запорізькому напрямку. У Харківській, Сумській та Чернігівській областях можуть бути роботи диверсантів.

П’ятірка мечів говорить також про посилену загрозу обстрілів. Десь ворог знову накопичує сили. Тиснути буде з усіх боків”, – уточнив Роман.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо дивитися детальний прогноз на кожен день тижня, на четвер, 16 лютого, випадає аркан смерті і карта “тяжкий вантаж”.

“Буде певний тиск, порожні розмови з боку Росії. Вони можуть говорити що нам робити, куди нам потрібно рухатися і як чинити. Як то кажуть, будуть дурні вказівки. У цей день атмосфера буде особливо напруженою. Не виключено, що в деяких локаціях буде особлива загроза, пов’язана з терактами і вибухами. Це все пов’язано із загрозою життю для мирного населення”, – пояснив Шептицький.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Теракти і вибухи: маг назвав дату, коли шість областей будуть в небезпеці