facebook

“Лютий буде вирішальним”. ГУР опублікувало розмову російського військового з дружиною

“Лютий буде вирішальним”. ГУР опублікувало розмову російського військового з дружиною

Спочатку мобілізований похмуро зазначає, що має два варіанти потрапити додому: або в труні, або “коли все закінчиться”.
Головне управління розвідки України опублікувало перехоплення розмови російського військового з дружиною, в якій він каже, що у відпустку її можуть відпустити лише за півроку, а потім заявляє, що “лютий буде вирішальним місяцем”. Аудіозапис розмови росіянина з’явився на Telegram-каналі ГУР.

Спочатку розмови мобілізований сумно повідомляє дружину, що вони нескоро побачаться. Бо нікого у відпустку відправляти не збираються. Він зазначає, що не відпускають контрактників та мобілізованих, скаржачись, що всіх змушують підписувати контракт.

“За мобілізованими сказали, через півроку, може, через рік відпустять у відпустку, можливо, когось, а так до кінця військової операції. Навіть контрактників не хочуть відпускати”, — далі мобілізований каже, що Вова (Володимир Путін – ред.) хоче набрати велику армію і “ця справа вже почалася, збільшення армії”.

Також він зазначає, що саме лютий буде вирішальним місяцем.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Хлопці кажуть, що у лютому місяці буде вирішальний місяць, тому що війська стягнули. Наші війська стягнули, нову техніку скрізь підігнали, хохли підігнали скрізь техніку. Буде, напевно, вирішальний місяць. Або ми всіх переможемо, або ми обосремся, і буде продовження” війни”, — каже окупант.

І завершує розмову похмурим прогнозом про те, що в нього тепер два шляхи потрапити додому: “один шлях — це в труні, і другий — наприкінці всієї війни, коли вона закінчиться, можливо, прийду”, — каже він дружині.

Де була записана розмова, коли і звідки родом мобілізована, чия розмова була перехоплена – не повідомляється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато російських мобілізованих самовільно повертаються додому, простіше кажучи, дезертують. Так, 42-річний житель Санкт-Петербурга 8 лютого він самовільно залишив військову частину, що дислокується на Луганщині, прихопивши з собою АК-74 з боєкомплектом
За словами його товаришів по службі, чоловік їм розповів, що збирається повернутися додому через Ростовську область. Тепер його шукають у трьох областях РФ – Білгородській, Ростовській та Воронезькій.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Лютий буде вирішальним”. ГУР опублікувало розмову російського військового з дружиною