facebook

Астролог назвав точний місяць смерті Путіна: “Це кінець”

Влад Росс впевнений, що це відбудеться вже в 2023 році.

Астролог Влад Росс впевнений, що війна в Україні закінчиться відразу ж після смерті диктатора Володимира Путіна, а статися це може вже зовсім скоро.

За його словами, президент РФ може померти після Великодня. Цього року католицький Великдень буде 9 квітня, а православний – 16 квітня. До того ж Марс увійде в будинок смерті Путіна, з другої половини травня до червня, і туди ж входить Чорний Місяць – планета отруєння та іншого.

“Зірки схиляють до того, що ця падла здохне. Є всі шанси, що він ковзани відкине або пізньою весною, або раннім літом. Максимум, що може потім бути – нам будуть показувати двійників Путіна. Скажу більше, що реальний Путін останній раз показувався у Волгограді. Якщо ви бачите роги у людини (коли його підсвічують, у нього лобові дуги рогаті), то це Путін. Навіть фізіогноміка говорить про те, що він чорт рогатий”, – сказав Росс в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що диктатор Путін – виплодок пекла, він – диявол: “Навіть шаман Габишев хотів пройти Москвою і вигнати диктатора з Красної площі. Але його засунули в психлікарню, тому що Путін його дуже боїться. І він не марно боїться світлих сил, бо саме в світле свято Великодня настане його кінець. Принаймні його річний соляр говорить тільки про одне – всі показники смерті присутні”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Росса, після смерті Путіна війна в Україні закінчиться. Тоді для України почнеться новий період. Ми отримаємо нові можливості, мир і якісь нові правила світового порядку. Це може бути вже 19 червня.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог назвав точний місяць смерті Путіна: “Це кінець”