facebook

В Україні п’яні підлітки підпалили сплячого чоловіка та вели онлайн-трансляцію: всі подробиці

В Україні п’яні підлітки підпалили сплячого чоловіка та вели онлайн-трансляцію: всі подробиці

В Україні відбувся черговий кричущий випадок звірства над людьми заради “лайків” для відео у соцмережі Tik-Tok. Інцидент стався у селі Кобринова Гребля на Черкащині, де підлітки підпалили чоловіка.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.
За цією інформацією, компанія молодиків під час прямої трансляції у соцмережі підпалила сплячого 44-річного мешканця села. У підсумку чоловік отримав ушкодження та потребує лікування.
Подія сталась 5 лютого, а дізналися про це 8 лютого. До інциденту може бути причетний 20-річний хлопець. Правоохоронці відкрили провадження за ч. 1 ст. 125 “Умисне легке тілесне ушкодження” ККУ.

Староста села розповів ТСН.ua, що за словами чоловіка, його підпалили за допомогою дизпалива. Сам потерпілий був у нетверезому стані після того, як побував на похороні. Вся компанія також була напідпитку.

“Я запропонував йому телефонувати в поліцію, але довелось телефонувати самому. Приїхали правоохоронці, встановили, що там, в тій компанії, були і повнолітні, і неповнолітні. Вони знімали відео для Tik-Tok. Один підпалював, один знімав, ввімкнули музику. Наскільки відомо, там перебувала ще дитина, дівчина. Випадок набув резонансу, це – дикунство”, – повідомив посадовець.

Він додав, що зараз стан здоров’я потерпілого ускладнився.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, організаторам п’яних вечірок у Києві, які споювали дівчат, накачували їх транквілізаторами, а потім знущалися та викладали відео у соцмережу, загрожує до 7 років позбавлення волі – чоловікам повідомлено про підозру.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні п’яні підлітки підпалили сплячого чоловіка та вели онлайн-трансляцію: всі подробиці