facebook

Про Арестовича стали відомі дивні факти від його дружини

Про Арестовича стали відомі дивні факти від його дружини


Нещодавно дружина Арестовича з’явилася на інтерв’ю в Анни Орлицької та відповідала на різні запитання щодо колишніх дружин Арестовича, дітей, стосунків всередині родини та про чоловіка, як про політичного діяча.
Звісно, як дружина Анастасія цілком впевнена у своєму обранці й вірить його словам. Але все ж таки велику частину населення країни, він вже встиг розчарувати, бо з самого початку, Арестович позиціонував себе як людину, якій можна довіряти та чиї прогнози збуваються зі стовідсотковою точністю.
Але згодом Олексій почав себе дуже зухвало поводити й своїми фразами принижувати народ України. Річ в тому, що у нього такий тип особистості – демонстративний. Тобто людині постійно необхідно бути вище за когось та бути у центрі уваги. Тому Олексій так себе й поводить.

Тож, в інтерв’ю Анастасія заявила, що її чоловік збирається обійняти посаду президента після закінчення строку Зеленського. Тому вже потрохи він готує до цього українців. Настя пригадала слова чоловіка, коли він обіцяв, що буде президентом.

“Він сказав мені, що точно стане наступним президентом. І я йому вірю. Якщо мій чоловік щось обіцяє, він це обов’язково зробить” – розповіла дружина Арестовича.

Також, варто сказати, що коли сам Олексій був на інтерв’ю у Раміной, то він дуже некоректно висловився про українців. Раміна сказала Арестовичу, що багато людей вважають його зухвалим та з завищеною самооцінкою, на що отримала відповідь:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Про Арестовича стали відомі дивні факти від його дружини